En era är över.

(null)

Vaknade vid sju. 
Med obestämd magkatarr och seg. Steg upp och åt lite, tog en espresso. Smög in med en kopp kaffe till mannen, småpratade och lade mig hos honom en stund. Skönt uppvaknande onekligen, innan promenad och podd. 

(null)

Kändes bättre efter promenaden och duschen. Sången vid pianot. Och tillbakalämnandet av dr martens nr 2. De har ändrat konstruktionen, så även om skinnet på dessa i nappa var supermjukt så har de gjort de tightare över fotryggen med den fetaste sömmen inuti. Det hade varit helt omöjligt att gå in då jag fick skav stillasittande efter fem minuter. Nej, så det blir inga nya nu.
En era är liksom över, och jag får invänta höstens nyheter på vagabond-fronten, tror jag. De brukar ha skor som faller mig i smaken även om inga är lika snygga som de jag egentligen vill ha…!
Men nej, jag orkar inte klä in fötterna i compeed och dubbla sockor för att ens fundera på att kunna ta på mig dem.

(null)

Kalasdax för bonusbarnbarn idag, Leia som fullt fem och Lukas som fyllt tre. Gott fika, prat och mys. Massor av fina böcker fick de, båda två. Vi vuxna var nog alla sugna på att läsa samtliga!
Lässtund för barn som verkligen gillar det, är ju urmysigt. Sitta nära, läsa och så diskutera runt omkring händelserna. 

(null)

(null)

(null)

Skön luft idag, perfekt för en stunds balkonghäng innan vi ska plantera om vår utdöende, tidigare välgödda, gullranka. Kanske blir det en spontan matbit på stan ikväll, vem vet? Just nu känns den idén toppen, vi får väl se om det håller i sig.

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: