Denna skönhet, min frihet.

(null)

Så skönt att efter jobbet sätta sig en stund i favoritfåtöljen, ta på massagebältet på min icke trevliga rygg och blunda. 
Tror jag slumrade en stund, återhämtade mig efter dagen.
Fick pizzagäster i form av mamma och pappa, delade en flaska vin och satt och pratade, tittade på vigselfilmen och bilder som fotografen tog. En fin kväll!
Fick fin blomma, så perfekt då jag faktiskt varit utan färska blommor ett par dagar.

(null)

En stilla kväll när jag vattnade i trädgården när föräldrarna åkt hem. Stilla och lite svalt. 

(null)

Återigen fick vi uppleva dagen, vigseln, glädjen. Är så otroligt glad att vi hade två präster som verkligen gjorde vigseln så speciell och så fri. Det var verkligen en sådan glädjestund när både vi och gästerna skrattade högt flera gånger. Hur härligt?!

(null)

(null)

(null)

Bilden säger rätt mycket!
Om stunden, chocken och kärleken i att både överlämna och få denna morgongåva!

(null)

(null)

Vilken grej! Min gula vackra sol!
Min röda lilla Audi var också fantastisk, och en så lyxig sak att ha fått ha i mina ägor under flera år. Som tog mig till Frida och alla flyttar i Stockholm, och till Malmö. Älskade den! Ibland, för att få vettigt inbytespris, så behöver en dock göra affär, och då höll han hemligt hela vårvintern, maken. Att han äntligen faktiskt fått tag i min drömmiga drömfärg på bil med rätt utrustning och nyare årsmodell. Wow liksom! Denna skönhet kommer jag att ha mycket glädje av också!

Frihet. Det är så mycket frihet i en egen bil, för mig. Hade delad bil under några få år och gillade aldrig det, van som jag varit med att ha en egen. Love it!

(null)

En förväntad stökig dag på operation även idag. Mycket patienter, och därmed väntan. Alla sliter sitt yttersta, så det blir så bra det kan bli.
Håller tummarna för en bra dag!

Håller tummarna för maken som långkör för att hämta hem drömmig technics-tjosan. Kan va väldigt skönt med egen fri tid i bil dock, men Avesta tur och retur känns lite väl bra…?

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: