Överväldigad.

(null)

En händelserik helg onekligen, med allt från barhäng, till middag och bokning av bröllopsresa. 

Har varit på ett spännande besök gällande min onda kropp. Har ju varit på klinik i Halmstad i höstas, och tycker att jag blivit betydligt bättre sedan dess. Har ändå haft bekymmer med framförallt höften ett tag igen, och blir stel i hela nacken, ryggen, bäckenet även om det inte dränerar mig som tidigare.

I fredags var jag på något som jag tycker låter spännande, Optimummetoden. Fick dels behandling, men framförallt också träningsprogram. Killen som har stället har själv fått hjälp av metoden, så jag hoppas att det ska hjälpa även mig. Vi får se.
Ska köra programmet ca 5 ggr/vecka, men ska nu inte köra övrig träning på gymmet. Det känns tufft, då det är ett långsammare program, helt utan vikter för att jag ska hitta inre muskler. De inre musklerna är de som ska hålla upp min kropp och avlasta ytliga muskler, som just nu är överbelastade. Vi får se vad som händer. Ska ge det ett tag, köra det med kraftpromenader (det fick jag!) så får jag se om jag kan hålla mig ifrån min vanliga träning. Och jag får onekligen prova mitt tålamod….!

(null)

Tog en skön promenad efter morgonpass. Finns en hel del vackra gamla hus i vår stad. Gick i ömsom sol, ömsom regn i skönt, friskt väder. 

(null)

(null)

(null)

Idag har vi bokat hela bröllopsresan, 21 dagar där målet är Kalifornien. Vi har fått jättefin hjälp av en kille som är såld på Kalifornien och har varit där många gånger, så jäkla bra! 
Flyg bokat, hyrbil fixad, rutten är klar och alla boenden bokade - från enkla boenden i Yosemites och Grand Canyons nationalparker till väldigt fina, lyxiga ställen i SAN Fransisco, Los Angeles och LAS Vegas. En del mer pittoreska på mysiga och mindre ställen däremellan, i Napa, Carmel och Sedona. Känns helt ofattbart att få göra denna resan! Blev överväldigad flera gånger, och tårarna rann. Är så otroligt tacksam för detta. För alla resor jag fått göra de snart tretton år jag varit ihop med mannen min. Det är inget jag någonsin kommer att ta för självklart, och det är helt otroligt att få se sig om i världen.

(null)

Är trött i skallen efter letande och bokande, men också mycket nöjd.
Jisses vilken vår och sommar att se fram emot!

Nu blir det fåtölj och sista avsnittet av Yellowstone. 

Kram och god slndagskväll!

Johanna ❤️

Kommentera här: