Låter kroppen styra.

(null)

Förtjusande när tulpaner slår ut på riktigt, vräker sig mot ljuset och liksom tar för sig!

Det vanliga denna veckan har varit 9-h nätter. Behövt sömnen, vilan. Ligger kvar en timme eller mer i sängen, morgnar mig. Hämtar en kaffe, en kvarg eller en macka. Dricker vatten. 
Låter kroppen helt styra när den vill upp.
Hade lite fisfeber igår kväll igen, blev liksom varm i huvudet och ansiktet. Vaknade feberfri idag, känner mig ännu lite piggare idag. Lungsen är sega, som att någon drar åt med bälte över bröstkorgen. Snorig och trött. Men ändå betydligt piggare.

(null)

Tog en promenad efter grundlig städning i sakta mak. Ville städa ut basselusker, vädra ut. Vi har våra respektive givna uppgifter när vi städar, mannen och jag, så det går lätt. 
Han snöade in på att verkligen få min fåryllefåtölj fin, och dammsög den och plockade för hand i en timmas tid. Den blev som ny! Det tålamodet hade jag aldrig någonsin kunnat uppbringa! 

Otroligt vackert ute!
Bitvis sjukt halt men ack så fint. Fåglarna kvittrar med hopp om vår, och solen värmde. 

(null)

(null)

Smink är ibland guds gåva till mänskligheten tänker jag. Känner mig genast piggare när jag har mejkat mig, om än aldrig så lite. Lurar mig själv lite, tänker att jag blir piggare också. 
Idag orkade jag stå upp och fixa mig, det är ett hälsotecken för mig, och det är skönt.

Om en stund blir det teamsmöte med våra toastmadame och toastmasters, för att stämma av livet inför bröllopsdagen. Vad har vi gjort och vad ska vi göra? När, var, hur och vem - bra att ha koll på!

Blir vila och bok efter det.
Återhämtning. Bli helt kry. Det är en bra plan.

Kram Johanna ❤️

Kommentera här: