Behöver inte vara svårare än så.

(null)

Sov i nio timmar i natt.
Det märks att kroppen behöver återhämtning, mer än annars. När hjärnan snurrar blir en trött. 
Tog en fika med mor och far, och deras vänner på vårt vanliga fik. Skönt att se att det trots allt verkar okej just nu, men det snurrar nog i hennes huvud också. Blir mycket att hantera som kan vara svårt att sortera mitt i allt. Tacksam för idag, för denna jul. Väldigt fina dagar, som jag vårdar ömt.

(null)

Det blir ett nytt kalenderår.
Egentligen ingen större grej, eftersom det varje dag blir en ny. Så länge vi är här på denna jord så är det ju en ny dag efter natt. 
Tackar för året som varit, ett underbart första halvår med bröllopsplanering som sattes i verket, fantastiskt umgänge med de vänner som finns i mitt - och i vårt- liv. Så många sköna saker som hänt förutom att jag blivit fru. 

Det har varit en del oro senare delen av året, flera i familjen som genomgått utredningar som sedan kunnat avskrivas - i alla fall för nu. Oron har funnits där och blev påtaglig nu när den tredje av oss faktiskt fick en konstaterad diagnos. Fuck cancer. Verkligen så.
Hoppas nu på ett snart svar, ett tydligt, som sätter ut vägen för hur det ska skötas. Att en planering görs och att den kan följas utan för stora missöden så att den jäveln som kommit får vända i dörren. 

Några löften ger jag aldrig.
Bara hopp, som en bön till den som vill höra. Om beskydd, om ljus och kärlek till nära och kära. Vi vet alla att vår tid är utmätt men det är svårt att vara redo när det väl ska ske. 
Önskar liv. Ljus. Kärlek. Tid. Mer tid.

(null)

Grytan puttrar lugnt på spisen sedan flera timmar. Bordet är dukat. Ballonger upphängda. Älskar barnsliga ballonger, och tänker att jag ska bejaka allt det som gör mig glad. Att duka fint. Att tända ljus. Belysning. Ballonger och färger. Musik. Dans.
Det behöver inte vara svårare än så att tanka lite energi.

Önskar dig ett Gott nytt år. 
Ett år fyllt av det du mest önskar.

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: