Svävar cortisonstinn.

(null)

Utbildningsdag idag. Väldigt bra och trevligt, kul med ombyte och umgänge i annan form. Matnyttiga föreläsningar, god mat och fika.

Efter hel dags stillasittande var det så välbehövligt att gå hem, byta om till gå-ut-och-gå-kläder och ta en långpromenad i ännu en vacker sensommarkväll! Gick förbi farmors och farfars grav. Den 8/9 är det 20 år sedan farmor Maja gick över till andra sidan. Tiden liksom…så länge sedan och ändå så nära. Min älskade farmor. 
Sa hej till Gun, i minneslunden. Saknar våra stunder, små samtal om livet över en kaffe och hennes goda bakverk. Kyrkogården är en väldigt vacker plats, stilla och blommande. Gillar att ta en lov däröver emellanåt, liksom till svärfars grav. Det är skönt att säga hej lite mer konkret.

(null)

Såg sista avsnittet av Stranger Things, den är ju crazy men med världens karaktärer och en story som är spännande. En cliffhanger som ju bådar för ny säsong, den sista tydligen. 
Även vår favoritserie Outlander kommer med en säsong till, sedan är det slut. En helt otrolig serie med karaktärer som en helst vill följa längre än så här!

Nåja. Allt har ett slut. Så är det ju.
Den här dagen också.
Hoppas på en god, vilsam natt när jag verkligen ligger tungt på madrassen och inte cortisonstinn liksom svävar ovanför. 
Det vore fint!

Kram ❤️ Johanna 


Kommentera här: