Mallig men levnadsglad.

(null)

Vaknade åtta, och kände mig utvilad. En så otroligt tacksam känsla. Bältet över bröstkorgen har lättat och syret når liksom in. Cortisonkur är ju effektivt så klart, men har ju massa biverkningar som gör att jag inte vill foga mig så lätt. Måste ju testa att dubbel, - trippel - och fyrdubbla vanliga medicinerna i första hand. När det inte biter, ja, då är det en jäkla tur att det finns annat att ta till!

Åt lite frukost, tog en kaffe för att sedan köra ett pass på gymmet. Så väldigt skönt att kunna det! Körde inte lika hårt med flåset idag men ändå kondition som gjorde att jag svettades. Tack kroppen, nu vänder det!

Fotboll efter dusch, och det gick ju himla bra! Vilka tjejer va! Bronsmedalj är stort!

(null)

Står sig lika vacker, sedan förra fredagen. Dessa magiska blommor! De har liksom allt, med färg, ståtlighet, de har en cool och liksom mallig men levnadsglad outfit liksom!

(null)

En av mina bättre vänner, den här massagegrunkan jag fick av maken i julas. Grymt effektiv och skön på mina, ibland, uppfuckade muskler. Himmelskt!

(null)

Det blir en kaffe på stan om en stund, med mamma och pappa. Som sig bör, när det går så här en lördag. 
Mycket folk att kolla in idag, när det är festival i stan, Karl-Oscarfestival med diverse musiker, åkdon och matstånd överallt. Kitsch men trevligt.

Ha en fin lördag!

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: