Från Quasimodo till nuläge.

(null)

Att få gå på hockey samtidigt som en får avnjuta små goda rätter i ett jämnt flöde med god dryck till…det är en ynnest.
För mig utan sportådra är det otroligt lyxigt, samtidigt som jag då kan njuta tillsammans med min käre sambo (jag vet, vilka krav va?!). 
Lyxliv och vardagsglitter, i högsta grad!

(null)

Mysigt att hänga med kollektivet!
Fick en drink som lyckades falla mig i smaken, ovanligt nog. Lydéns gin, sockerlag, citronjuice och schweppes hibiskus….oj så god!! Dessutom festligt rosa i färgen. Bara det!

(null)

Tar en lugn stund, efter att ha varit på Alezzokliniken för tredje och sista gången (för nu i alla fall). Både mannen och jag var inbokade idag, och vi hade en mysig stund med bra musik och låtletand och sjungande i bilen. 
Hyfsat trött efter lite blöt gårdag, så nu lite skönt att sitta lite efter ett träningspass på gymmet. 

Tydligen är det så att jag gått från Quasimodo till riktigt rak, tillrättalagd och med bättre funktion från nacke till fötter. Den funktionella skoliosen är borta, bäckenet är inte vridet…och så vidare…!
Och jag känner ju verkligen att något verkligen hänt. Mina smärtor är ju borta, dessa tröttande, gnagande satanssmärtor är inte kvar. Känner att kroppen arbetar, fötter och vader, höfter får en ny träningsvärk när de ska jobba med nya läget liksom. Fråga mig inte om behandlingen, jag vet inte hur - men jag vet att. Och jag hoppas så innerligt att det får hålla sig så här. Ska dit om ett halvår igen om inget annat händer innan dessa.

(null)

Om en stund blir det en tur ner på stan, ska köpa en mascara och sedan ta en kaffe med vännen Suz. Blir så bra så!

Kram och god fredag!
❤️ Johanna

Kommentera här: