En sån mysig handelsträdgård!

(null)

Det går långsamt, den här resan.
Covid är fasen ingen lek. Tänkte ju att den inte var det för en med redan sega lungs, men att den också kan slå hårt mot någon fullt frisk är mer oväntat. Haft flera vänner som haft långdragna symtom med trötthet som värsta boven, och jag märker framför allt det på min käre sambo. Han har varit enormt trött och han är frisk som en nötkärna i botten 

Cortisonkur gör susen för lungsen tror jag, även om det går långsamt. Är fortfarande tät och får blåsa i flaska, pep-flöjta och inhalera mycket mer än normalt. Men det kommer väl! Cortison må ju vara bra för somligt men det är en fasa för sömnen…låg klarvaken en timma i natt och läste DN så tröttheten blir ju därefter. Fick efter lunch sätta mig i gungstolen, ställde klockan på 12 minuter och däckade. Välbehövligt, och perfekt för jobb-eftermiddagen.

(null)

(null)

Fick sällskap av bästaste ungen till Signes trädgård. Ville köpa ny dörrkrans men kom också hem med ljuvliga lavendel i krukor. 
Det är en så mysig handelsträdgård det där!

(null)

Ny dörrkrans av torkade rosor fick följa med hem, och den gamla fick sätta på husets ytterdörr. Win win!

(null)

(null)

(null)

Ikväll blev det hemgjorda köttbullar, sås och potatis och faktiskt ett litet glas vin. Det var såååå gott! Säkert skitdumt ihop med alla medikamenter men en kan ju inte vara så jäkla redig jämnt…!

Suttit och sjungit till nåt associationstävling på youtube, ihop med färska hallon och vattenmelonglass. Riktigt rolig tävling, svårt men bra för hjärncellerna.

Nu får det bli lite läsning.
Hoppas på god sömn, läkning och pigga lungs imorgon!

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: