En gudasänd historia.

(null)

Igår hade jag en cykelupplevelse! Trodde aldrig, och jag menar det, att jag skulle gilla att cykla. Det har varit ett sätt att ta sig fram i ungdomen, eller att träna på och på äldre dagar något att reta sig på då jag bara blivit toksvett och andtrött. Trött på att inte hänga med, att ligga bakom och bara den som blir väntad på. Men igår! Jag fick testa en himmelsk cykel, en gudasänd historia med el som gjorde att jag for fram genom skogen - skrattande och tjoande och såååå glad! 
Helt fantastisk upplevelse faktiskt, och helt klart en anledning att börja kolla upp vad en ska ha för något märke. Det kändes magiskt, att hänga med och att inte stoppas av blåsten ansiktet samtidigt som en ska orka cykla. 
Så underbart!

(null)

Cyklade in till Åhus, satt där och tog oss lite dricka, njöt av sällskap och fint väder. Vilken sommar det blev! Vilken midsommar!
Vilka vänner vi har! 
Underbar helg, på alla sätt. Är så tacksam.

(null)

(null)

Är också glad och tacksam för att andning och rossel känns sååå mycket bättre! Nästan normalläge. Tre veckor har det tagit, en seg process onekligen, men nu så! Att inte tänka på andningen varje andetag är så skönt, vet ni. Också något att vara tacksam för - när kroppen återhämtar sig. Heja!

(null)

(null)

Uppackad, nytränad och har vattnat balkongblommor och trädgårdsblommor.
Nu blir det nog att sitta inne och vänta på kvällen och balkongläge. För varmt där nu. 
Dottern och hennes sambo ska glida hemåt efter midsommarfir i Småland, och kvar är vi - mannen och jag.
Även han börjar sin semester på tisdag, då vi åker till landet-landet några dagar. Landar, lyssnar på tystnad och småfåglar. Det ni!

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: