Drinkar och landetlandet.

(null)

Vi fick välja fördrink från tavlan här, väldigt piffigt. Valde ett glas bubbel först, men som nummer två blev det ändå French 22 och jag gillade! Ni som känner mig vet att drinkar inte är något som lockar mig alls, men tydligen funkar det när det är baserat på bubbel och inte starksprit. En och annan kaffedrink kan funka också om de inte är för söta. 

(null)

Igår skulle jag haft en elcykel, var sååå svettig efter korta cykelturen från söder till Gamla norr. Vi satt i skuggan och pustade, smuttade drink och njöt. 
Vilken kväll ändå! Där i skuggan var det magiskt, ända fram till sen kväll och myggen gjorde entré. God mat, god dryck och trevligt sällskap med böljande samtal om det livet bjuder. En bra kväll och en betydligt skönare cykeltur hem i natten!

(null)

(null)

Efter fantastisk sovmorgon (sov som ett barn till KVART I TIO!!) bar det iväg till landetlandet.
Vi ska vara här några dagar, njuta av ängar, kor , småfåglar och tystnad. Inga fiskmåsar så långt ögat kan nå! Kanske en och annan glada.

(null)

Efter andrakaffe och macka sitter jag här i uterummet, njuter av regn på taket och musik på stereon, och högt gräs bortanför staketet.
Semestervecka nummer två, och jag njuter av tillfrisknande och ledighet…!

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: