Bara att följa med.

(null)

Går mina lovar och kollar potentiella fotoställen till nästa år. Patrik går sina och fastnade för denna port i Linnéparken!
Det och de blommande rododendron blir perfekt för en del foton, liksom sundet i Bokhultet. 
Ser verkligen fram emot att gifta mig, hela grejen med det - från planeringen, mötena med toastmadame och toastmasters, hitta THE klänning, möten med festkoordinatorn, prästerna och förberedelserna med brudtärnorna…till själva dagen D. Fixet, Vigseln och alla känslor det kommer innebära, att få min sambo som äkta man (låter ju vackert och känns väldigt fint) och festen….!
Tänk att samla alla vänner en vill ha omkring sig en sådan dag! Blir alltid prioriteringar, går inte bjuda ALLA en skulle vilja, men många. Och det känns stort, lyxigt och oerhört fint!

(null)

(null)

(null)

(null)

Tycker att det idag känns ändå något bättre. Varit på gymmet och kört samma program som senast - lite färre repetitioner men samma vikter- och så tillägg av ett par övningar på mattan. Skönt!
Fortsatt rosslig i lungsen men kanske lite mindre i bihålorna. Gått ned i medicinering igen till nästan ordinarie men kör långtidsantibiotika dagligen för att försöka få ner rossleriet. Tänk att jag för några år sedan ALLTID rosslade. Helt sjukt, och jäkligt oskönt.
Blir obekväm med rosselhosta bland människor jag inte känner, låter onajs.
Önskar att tröttheten ska försvinna också, måste sova en liten stund mitt på dagen och går ändå och lägger mig rätt tidigt och sover mina cirkus nio timmar…
Bara att följa med, går inte hetsa. 

(null)

Sitter nu på balkongen med nymålade midsommar-naglar. Intagit lunch och kaffe.
Packat inför morgondagen då vi ska till våra älskade vänner i Yngsjö. Ser verkligen fram emot opretentiöst häng, promenader, mat, dryck, lek, skratt och allvar. 

Önskar er en fin midsommar!
Hoppas den blir som det bästa ni vet.

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: