Spritte i hela mig!

(null)

Körde från 18 minus hemma till 0 grader i Malmö. Från rimfrostigt sagolandskap till det fina rosaaktiga ljuset fastän lite blött.
Hängt med min älskade unge och hennes sambo ett par timmar innan Frida och jag begav oss till Slagthuset.

Dags för musikalen Noice. 
Satt i baren och tog ett glas bubbel när signalen, som vi trodde var första ringning innan föreställning men den lät skum. Det visade sig vara brandlarm, så det var bara att gå ut ute - i bara kläderna vi då hade på oss. Vi stod nog där 20-30 minuter, så det var liksom tur att det bara var på "nollan". Vi kramades, rörde oss och sjöng för att hålla värmen. 
Vi hann med lite mer dryck då brandkåren fick fixa med sprinklersystemet som tydligen utösts fastän det inte var något. 

(null)

1.5 h efter utsatt tid körde den igång, denna energikick och nostalgitripp med en bättre version än original-Noice. Snyggare röster, bättre arr. Kunde absolut inte sitta still eller vara tyst, det spritte liksom i hela mig!

(null)

Kul att se granntjejen Emma på scen. Emma sedan förr, då när jag bodde med dottern och hennes brorsor i en annan stadsdel. Då vi levde lite som kollektiv med grannarna på sommaren, alla passade allas barn, och vi bidrog till grillkvällarna och hängde vid gungorna. Emma var otrolig på scen, liksom alla i ensemblen. Så jäkla tight och bra!

(null)

Gick genom vackert belyst Malmö. 
Skönt att röra lite på sig efter föreställningen, efter att vi fått upp värmen ordentligt.

(null)

(null)

Efter varma mackor sitter vi och kollar musikhjälpen.  Skönt med värme och mätt mage. Och väldigt skönt att ha några musiktimmar i själ och kropp.

Kram ❤️ Johanna


Kommentera här: