Som att gå in i en fridfull skogsglänta.

(null)

Tänkte införskaffa nya mattor till tapetserade hallen, men den jag tittat ut gick bara att beställa på nätet. Så får det alltså bli, och jag får vackert tåla mig.

Åkte hem, gick en underbart härlig 8 km promenad i gnistrande vinterväder. Termobyxor och täckkappa är ju ljuvliga plagg för att behålla värmen i kroppen sådana här dagar. Vilken energi solen och vädret ger, liksom magiskt för en som är beroende av ljuset!

(null)

Köpte en ros till farmor Maja och farfar Tage. Pappa hade varit där och tänt nytt ljus. 
Tog en tur till mor och far för en pratstund och en kaffe på vägen hem.

(null)

(null)

Hallen är alltså färdig, men vi hinner inte få upp tavlor och speglar förrän på söndag. Då får ni se! Städat är det, pappen borta och tavlor utsatta på golvet.
Är så otroligt nöjd, då det känns som att gå in i en fridfull skogsglänta. Tänk va, vad en tapet kan skapa! Plötsligt känns hallen varm. Välkomnande. Och alldeles ljuvlig. Tänk er lite härligt fina ullmattor där på fina ekgolvet…blir bra det!

(null)

Och jag är riktigt nöjd med att se bra och att ha nya brillor. Glad att jag hittade brillor i silver, känns väldigt mycket som jag!

Kollar dokumentär av Ku Klux Klan på SVT play. Slås av att politiken i det här landet inte är helt olik det de stod för. Känns sorgligt hur de urholkar medmänsklighet, och vill slänga ut anpassade, arbetande människor som har permanent uppehållstillstånd och som bidrar till vårt samhälle. Hur är det ens möjligt? Det är vansinne, menar jag, och det står för något helt annat än ett varmt, medmänskligt och demokratiskt Sverige.
Må det ändras.

Kram och gokväll!
❤️
Joey

Kommentera här: