Sköna alternativ.

(null)

Så har jag då jobbat sista dagen före ledighet. 
Känns otroligt skönt att efter jul ha en vecka utan klocka. Stiga upp när en vill, fylla dagarna med det en är sugen på, se nya saker. Det är lyx. Framförallt att leva utan väckarklocka, det är så väldigt skönt.

(null)

Idag har det fejats i detta kök, efter en liten runda för stödinköp på Coop efter jobbet. Fick sällskap av dottern, som också fixade med mig i köket medan mannen dukade. 
Smördegsknyten med feta och soltorkade tomater, baconlindade dadlar och potatis är skalad. Imorgon ska det kokas ägg och fixas parmesan-rom-citron-minipizzor typ och brysselkål med parmesan, medan en massa annat ska värmas, stekas och plockas fram av knytkalasig mat. En bra blandning där mamma och pappa står för den "rediga" maten, så som Jansson, revben och prinskorv. Gillar att ha lite sköna alternativ. 

(null)

Ikväll blev det skinkmacka och uppesittarkväll, med brorsan, dottern och sambon. Lite rödtjut och prat, nära till vinst flera gånger och en liten skraplottvinst till mig. 
Ändå trevligt sätt att umgås!

(null)

Region-nyckelbandet ska läggas på ledighetsstället för en dryg vecka och vyn bli annorlunda. Först julfir med nära och kära och sedan havsutsikt, medan dottern och brorsan stannar kvar här. Tar hand om huset och chillar. 

Önskar er alla en synnerligen God Jul!

Kram Johanna ❤️

Kommentera här: