Missat ovädret.

(null)

Frukosten på hotellet är fantastisk. Det finns allt en kan önska! Vaknar med kaffesug så det är himmelskt att få välja massa frukt, Yoggi, specialbeställd omelett eller äggröra med diverse tillbehör. Imorgon ska jag nog pröva bröd och pålägg, har inte kommit dit än. 

(null)

Tog oss en rejäl promenad till Gamla stan i Las Palmas efter frukost. Lite klarare väder och mer sol idag, och så mycket som 27 plus vid lunch. Ändå väldigt behaglig värme, som det blir vid havet. 
Vi verkar ha missat ovädret alla frågar oss om och läser om. Det har varit blåsigt, molnigt och vågigt och vi ser att det lägger sig sand på balkongen men vi har det bra! Andas kan vi också och det värsta verkar ha missat oss helt. Tack för det!

(null)

(null)

Såg katedralen men bara utifrån och liksom ovanifrån då det var en mässa när vi var där. Vacker utsikt dock!

(null)

(null)

(null)

(null)

Blåsor under fötterna och bikini på, när solen är framme. Sitter på balkongen med utsikt mot havet, och dess volleybollspelande människor, några badande och springande. Nedanför balkongen är det soldäck för de som inte har sol på sina balkonger eller som vill ha närheten till poolen. 

Jag har det bra här ett tag.
Vilar och läser. Tar in att vi slapp ett oväder. Får dagliga rapporter i väderappen om farlig luft pga sandpartiklar. Än så länge går det dock fint, och det varnas inte för väderomslag. Så jag tror på skön fortsatt vecka!

Nu blir det läsning i Harlem shuffle, om smågangsterns i 60-talets övre Manhattan.

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: