Gå upp, gå ut, läsa och vila.

(null)

Fick en alldeles ljuvlig tomte eller vätte igår, av killarnas mamma AK. Tycker den är så söt så den får nog bo uppe hela tiden. Tror det är lite lycka i den där vätten.

(null)

Idag är det mammas födelsedag och älgstek stod som önskemat. Så det blev älg skjuten avPatriks  jaktlag, med potatis, sås, parmesanbrysselkål och vinbärssgelé. Inte så dumt, men jag gillade ostkakan mer…! Är ingen köttfantast även om vilt är det bättre köttet enligt mina smaklökar.
Fint att få fira lilla mor, 84 år ung idag. 
Få ses, äta ihop och prata. Glädjas över gårdagens små händelser, barnens roliga uttryck och lycka över många famnar och godispåsar. 

Är så tacksam för en fin julhelg, för min fina, stora familj. 

(null)

Lite segt ikväll. 
Filmen Ice Age 4 och hämtpizza från Bara Pizza fick det bli. Alldeles lagom juldagskväll. Nu är det Sagan om ringen på teve, också det ganska trevligt och också välbekant.

Efter en supersocial, lång och intensiv dag kan diagnoser ställa till det så pass att det idag gör det näst intill omöjligt att ens prata. Än mindre att kunna vara social eller upprätthålla någon slags fasad. Tur det inte behövs när det är närmsta familjen. Men tufft ändå, att bli helt dränerad. Tufft att se någon bli så tom på energi. 
Själv är jag trött ikväll men inte slut. Bara i behov av sömn och lite sovmorgnar nu. 
Liksom helt olika nivåer. Och den ena betydligt lättare att återhämta sig ifrån.

(null)

Känns just nu lite overkligt att åka iväg imorgon, till förhoppningsvis lite stadigare väder och andra trevligheter. Dock verkar det bli lite regn och blåst, så vi får se vad veckan bjuder på. 
Trevligt med sightseeing, lite andra intryck och också en annan vila än hemma. Blir annorlunda när en inte har något att göra förutom att gå upp, gå ut, läsa och vila.

Dags för lite skönhetssömn.
Klockan ringer som vore det jobb.
Kram Joey ❤️

Kommentera här: