Fred på jorden, varsågod för recept.

(null)

Bara att inse, att jag är koffeinist. Vaknar med kaffesug, och behöver fylla på med en andrakaffe under förmiddagen. Och oj, vad det är gott! Både första och andrakaffet är ren och skär njutning. Behöver inte mer sedan, även om det ibland blir någon kopp till men då mest för sällskap eller mer slentrian. Men nummer ett och två, de är goda!
En espresso som andrakaffe är fint, särskilt vid strandpromenaden i solen. 
Sitta där och titta på folk, njuta av värmen.

(null)

(null)

Sandkonst på stranden.
Helt magiskt fint verkligen. Vilket jobb, vilket artisteri!

(null)

(null)

Världens bästa skylt utanför en burgarrestaurang, tänk om alla gått efter det! Hur lätt vore det inte då? Fred på jorden, här är ett första, enkelt recept.

Lite tidigare frukost idag och så promenad. En tur till sjöfartsmuseum och tillbaka. Skönt ändå med tidig morgon.
Putte har fortsatt problem med känselbortfall under foten, framför allt i en tå. Medan han lade sig att vila så gick jag till gymmet, skönt att svettas ur. Har ont i min höft, och tycker det blir bättre av träning. Ska efter jul till posturalkliniken och kanske få behandling och träningsprogram som passar min kropp. 
Efter mina besök i Halmstad är kroppen ändå så mycket bättre, men den är ändå lite krånglig med seg höft, nacke och skuldror. Men. Fullständig stelhet och förlamande smärta har jag inte haft sedan dessa besök, så något bra har hänt.

(null)

Varit uppe på elfte våningen där gymmet ligger, en otrolig utsikt men lite mesigt gym. Men dock! 

Sitter på balkongen, väntar på att solen ska nå mig genom molnen och komma fram bakom hörnet. Lyssnar på podden Motiv om Taekwondo-tränaren, så vidrigt vuxensvek mot unga människor.

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: