Det gillar den visst också.

(null)

Sov i ELVA timmar inatt! Som nåt slags rekord i sömn. Välbehövligt helt enkelt. Och så skönt.
Åt en mycket god frukost, dubbel espresso, äggröra, frukt och Yoggi. 

(null)

Mulet och stundtals soldis, 21 grader och behagligt ut-och-kolla-sig-omkring-väder. 
Gått längs med havet, och så upp i staden. Mysiga gränder, vacker utsikt och tvätt på takterasser. 

(null)

(null)

(null)

Tagit en espresso nr 2 på ett torg. 
Pratat livet, bröllop och allmänna funderingar över sakers tillstånd. Typ. Som en liksom får mer tid till här, utan plikter och jobb, inköp, fix och vardag. Det behöver en såklart inte åka ända till las Palmas för, men i alla fall bortom hemmet. Bortom det vardagliga liksom.

På lördag är det ett år sedan sambon friade. Och nu är det fem månader kvar till vår stora dag. Känns fortfarande galet busigt att slå på stort som plus femtio-åringar och ändå så rätt. Vi gör det vi vill och får göra vår dag till precis det vi vill, en stor högtid, med våra vänner och en stor fest. Helt fantastiskt faktiskt! 

(null)

Lite vila nu, då Putte behöver vila sin knasiga fot. Han har sedan ett par månader märkliga känselbortfall i ena benet. Gjort MR då de misstänkte diskbråck, som det inte var, och nu går han på behandling parallellt med väntande nya undersökningar. Skumt.
Om en stund ska vi gå till gymmet för ett pass. Jag själv har varit mindre aktiv senaste veckorna i och med julfix så nu ska jag tillbaka på banan. Mår allra bäst då, när jag tränar några ggr i veckan och går längre och fortare däremellan. Det gillar min kropp och själ. 

Och elva timmars sömn, det gillar den visst också!

Kram Joey ❤️

Kommentera här: