Backgammon, sol och vattenvidunder.

(null)

Tog ett glas vin i lite sval kvällsbris igår, men ändå över tjugo grader. Kul att titta på folk, de som spelar någon slags paddel och volleyboll och de som försöker lära sig stå på händer eller hjula. Full aktivitet hela dagarna, och väldigt skönt att bara kolla.

(null)

Tog på julstrumporna och lade oss i sängen för två parti backgammon. Tar alltid en runda för mig innan poletten ramlar ner, för mycket information att ta in före ett spel. Bättre att köra och lära under tiden. Vi vann varsin omgång, så det slutade i fred.

(null)

Sover så gott här, 8-9 timmar som ett spädbarn liksom. Behövde väl det. Vi sover till ljudet av atlantiska vågor, och ett mörklagt rum. Otroligt skönt att för en vecka vara fri från alarm. Att kliva upp och bestämma dagen vid frukosten.

(null)

Idag blev det besök på ett riktigt fint akvarium. Väl iordning, med massor av roliga och konstiga, vackra havsdjur och vidunder. 
Som en alldeles egen värld.

(null)

(null)

(null)

Lade mig idag på pooldäck, för att få lite sol från lunchtid. Fläktar skönt, lagom varmt.
Podd i öronen en stund och nu, efter bloggande, bok. Börjat läsa Blå av Maja Lunde. En futuristisk och nutida roman, där en 70-årig Signe seglar över havet med märklig last ombord och så följer vi David och hans lilla dotter som flyr pga vattenbrist och torka år 2041. Den är välskriven, spännande och läskig så vi får se vart den bär hän. Alldeles nyss hittade de en segelbåt under ett skynke då de gick ifrån flyktinglägret för ett tag. 

(null)

Ikväll blir det tapas, om vi får bord på rekommenderad krog. En av våra blivande toastmasters brukar vara på LAS Palmas så vi fick med oss lite tips. 
Här är fint, mysigt och vänligt.
Och nej, inget oväder.

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: