Vill stanna tiden.

(null)

Har testat synen idag, och kollat ögonhälsan avseende  grå och grön starr, tårvätska och ögonbottenfoto.
Ser ju sådärbra gör jag, ökat lite synfel med bara 0.25 på ena ögat (inget en behöver korrigera). Ingen grå eller grön starr och ögonbotten var fin...ändå väldigt skönt!
Ska testa progressiva linser igen faktiskt. Se om det kanske är bättre nu, hade ju varit skönt att klara sig hemma utan läsglas även om det kan behövas när jag sitter vid datorn. Har ni progressiva linser eller vad, och vad tycker ni i så fall?

(null)

Det är lätt att se skönheten just nu, i vilket fall. Linnéparkens planteringar är så färgglada och fina. 

(null)

Maskrosor i mängd är också flott. Gult på en äng är mäktigt, glatt. 
Jag vill stanna tiden. Vill ha det så här, precis så här vackert, lång tid. För att suga in det sköna, få kraft och tröst, glädje av färger, dofter och nya knoppar.

Ett uns mer får vi boka in till operation nu, men det är faktiskt inte helt enkelt. Patienter som äntligen fått sina vaccinationer vill träffa barn och barnbarn från andra delar av landet, och de vill inte skjuta upp det en sekund till. Förstår ju det, men det gör jobbet lite klurigt när vi behöver få in folk snabbt. Men, skam den som ger sig. Och jisses, vad jag längtar efter normalläge till hösten, med massor av operationer, och glada patienter!

(null)

Lade mig på sittbänken när jag kom hem efter jobb och optiker. Blev så trött.
Vilar från promenad idag, och ger mig snart i kast med kräftpasta. Blir bra måndagskväll.

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: