Bra start på dagen.

(null)

En sväng på stan på morgonen, klippning hos bästa Isabella på Blanc, kaffe på uteserveringen på Askelyckan med mor och far och så tulpaninköp på torget.
Solen sken några timmar då och gav skön värme.

(null)

City är påskpyntat, som vanligt väldigt fint och stämningsfullt.

(null)

Påskpyntat lite lätt även hemma, köpte ris igår så det fick bli ett ris utanför lägenhetsdörren och ett inne. Tog fram favoritljusstaken som jag fick av min granne Mia för många år sen. Färgglad och hög, som gör mig glad! Mer än så blir det inte. Förmodligen åker vi till stugan nästa helg, så mesta av påsken tillbringas på landet.
Tänkte försöka skriva lite då, komma in i mitt andra manus mer.

(null)

(null)

Massage och hårtvätt...kan vara nåt av det skönaste som finns...!
En bra start på dagen, onekligen.
Tog en långpromenad innan regnet, börjat lyssna på Sektpodden. Intressant onekligen, där de bland annat pratar om normaliseringsprocessen som föranleder att en blir fast - i såväl en destruktiv relation som i en sektliknande rörelse. Perfekt att lyssna på vid promenad. Hann med två avsnitt idag, och kan rekommendera den. En av programledarna är Emma Gembäck som pratar mycket om sin tid som pastor i Knutbysekten, vägen dit, i och därifrån. 

Nu ösregnar det, Lakers förlorar men det är trots det, lördag. Lite trötta idag efter härlig AW igår. Lite hämtmat och Let’s dance får det nog bli sen!

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: