Föreläsning, körkort och uppskattad tradition.

(null)

Förmiddagen tillbringade vi hemma i vårt kök, jag och kollegan. Kakfika, kaffe och inspirationsföreläsning, om hur vi kan använda vår hjärna mest effektivt och hur vi kan spara energi bland annat. En ganska bra föreläsning men kanske inte så mycket nytt som sades. Ändå en trevlig förmiddag, som slutade med lunch på trevligt lunchhak nära oss. 

(null)

Chill att sitta hemma, med tända ljus och kaffebryggaren på. 

(null)

Min snygga och fina kollega!

(null)

Och idag är en stor dag, då lillbonus tog körkort!! Drygt tre veckor efter födelsedagen hade hon hemlig uppkörning bokad, och kom hem glad som en lax, såklart. Den frihetskänslan är ju himmelskt härlig. Vi minns väl alla den dagen, hur det kändes och vad vi gjorde direkt efteråt. Stort grattis till denna nyvunna frihet!

(null)

Idag klädd helt o svart, något jag väldigt sällan är nu för tiden. Snyggt tycker jag men jag mår inte alltid bra själsligt av det utan behöver lite mjukhet eller färgklick i det hela. Större smycken funkar dock som lite accent.

Tillbringat eftermiddagen med min kära far, då vi enligt mångårig tradition tagit en fika och sedan fixat presentinköp och även julklappshandel.  Jag fick välja en väldigt fin blå velour/sammetsklänning från indiska! En fin och mysig tradition, som jag uppskattar.

Fick bonusdöttrar-besök, och även middagen serverad av mannen och de. Ryggbiff, klyftpotatis och grönsaker- inte alls dumt!

Snart dags för läggdags, ska ha värmedyna i sängen och försöka bli lite mjukare i kroppen. Bättre idag dock efter Patriks supertryckmassage igår! Försökte få en tid hos min bästaste massör men hon är sjuk, Stackarn! Fick bli bokning på annat ställe som rekommenderats. Hoppas det är bra för min stenhårda lekamen.

Kram ❤️ Joey 

Kommentera här: