Men ändå. Känslan!

(null)

Har idag fått närvara och dessutom sjunga på en litens dop, en Alicia Nanna. En otroligt söt och pigg liten en som helst ville sno prästens papper och som tittade storögt på mig när jag sjöng. 
Vaknade med rossel, men efter 1.5 h sång här hemma lossnade det och jag var fri - fri att sjunga och leka tillsammans med en riktigt duktig kantor! Så roligt, och så skönt!
En fin, intim tillställning i vackert kapell blev det. Njuter av att sjunga igen, vill mer, oftare. Vill hitta ett bra sammanhang men vet inte riktigt hur. Men ändå. Känslan! Den kan få gojsa till sig ett tag.

(null)

(null)

Behövde äta när jag kom hem, blir alltid galet hungrig efter spelningar. Går liksom inte att sjunga mätt, och kroppen har inte ro att äta så mycket i vilket fall. Men efteråt! 
Satt fint med käk och sedan en sju kilometers härlig runda i Bokhultet. Så fint att det fortfarande är ljust och lockar att gå där. I höst är jag nog inte så sugen att gå där, i skummet, så passar på att suga in det!

(null)

(null)

Tillbaka till framtiden-frilla efteråt, så kan en också se ut.

Nu blir det sötstark halloumigryta med broccoli och pasta. Och fler kramar med mannen, som kommit hem efter en helg med goda vänner på landet-landet.

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: