Fylla på med färg.

(null)
  
Lite trött men nöjd efter arbetsdagen. Så väldigt skönt att vara tillbaka till en bra dag, en full- rulle-dag med bästa kollegorna. 
Det har ju varit väldigt stökigt hela våren och än mer efter sommaren men det går väl kanske ändå lite framåt. Och hur som helst så är det ett tillfredställande jobb, att göra det bästa för dem som står i vår operationskö. 

Efter middagsfix med tärnade morötter, vitlök, purjo, tomat, rödtjut och buljong, chili och pasta så sitter jag i höstkvällen. Med tända ljus. Och nya serien Drottningarna. Idag om Karin Månsdotter. Riktigt spännande!

(null)

Ljuset från balkongen ikväll innan mörkret tätnade. Det blir så otroligt mörkt nu, får nog tända mycket ljus varje dag för att hålla gnistan uppe. 

(null)

Fick hem en ny notbok igår. Kan nästan inte bli bättre ju! 

(null)

Tacksam att det känns som att lungsen blir bättre och bättre igen. Tackar min stjärna för det. För hoppet, att perioderna av tung andning ändå blir korta. Att det inte alltid behöver resultera i ännu sämre saker. 

Imorgon är det jobb igen.
Och fredag, och därmed dags att åka till Malmö. Ser fram emot att umgås med min dotter och hennes Oscar och att få lära känna staden lite mer. Få goda minnen, fylla på med färg i en för mig, tidigare, grå stad. 

Kram och god kväll!
❤️
Joey

Kommentera här: