Kan vara värt ett försök.

(null)

I mina gamla hoods är det också galet vackert!
Många bra minnen från gamla norr, med dess prunkande gårdar fyllda med barn, människor som solar och grillar. Så även idag. Fotboll på en gård, små barn som nyss lärt sig cykla, familjer som sitter vid lekplatsen medan barnen klättrar och leker. 
Och så blommande träden, gröna gräsmattor i liksom full galopp. Ljuvligt, så ljuvligt!

Gick en kraftpromenad efter jobb och matinköp. Vaknade stel som en pinne idag, ont överallt. Tänkte att det ju inte kan bli värre, så det blev en runda på nästan nio kilometer. Nåja. Vi får se vad morgondagen säger om detta. 

(null)

Sushi till lunch, i solen med kollegan och vännen Sanne. Som tradition bjuder vi varann på lunch när vi fyller år, och idag fick jag infria min lunch! Så mysigt att njuta en stund utanför jobbet, i gott sällskap.

(null)

Stjärnan Sanne!

(null)

Nu blir det värmedyna en stund, för att ge kroppen lite cirkulation och återhämtning.
Längtar efter akupunktur av den stjärna som jobbade på sjukhuset förut. Helt oslagbar på att ta hand om mina muskelkramper. Ont gjorde det men shit vad bra! Nu får stockholmarna njuta av hennes kunskaper istället. Hoppas de möter henne med den oerhörda respekt hon förtjänar!

(null)

Människor omkring mig har varit hos en kiropraktiker som verkar kunna sin sak. När de utvärderat sina besök där och de känner att det hjälpt och inneburit en vändning, då ska jag ge det ett försök. Är alltid skeptisk tills en ser resultat, eller om det låter för bra, men om det sker en varaktig förbättring så kan det vara värt ett försök även för denna knas-lekamen.

Nu återuppvärmning av vetekudden!

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: