Idag en stilla dag.

(null)

Idag blir det en stillsam dag, efter plock, städ och kaffe på stan.
Fest med bästaste kollegorna igår. Alla var inte med men de flesta, som njöt av kvantumbuffé, god dryck, musikquiz och tokdans. Shit vad det är roligt med hemmafest som blir till dans i köket! 
Jag är så glad för dessa människor, som alltid är i sitt bästa jag när det är fest - och liksom bjuder till och skapar en go stund. Tack!

(null)

Här är Malin, Maggan och Anitha.

(null)

Mimmi är lekledare med roligt musikquiz!

(null)

Jennifer, Carina, Josefine och Maria.

(null)

Josefine och jag.

(null)

Yvonne, Emma och Jennifer.

(null)

Närmsta kollegan Malin med min käre sambo (blivande make ju!! Shit, det låter stort!)

(null)

Mitt under festen dök den beställda kostymen upp. Provade den idag och kände direkt att japp! Den är min och den gillar jag! Älskar kostym, med sneakers, dr Martens och ibland med klack till. Beroende på tillfälle och humör och inte minst - kroppens kondition gällande ont. Finns inget värre för den än high heels men ibland är det ju kul så jag vill ändå - en stund i alla fall. 

Nu är det fåtöljläge.
Läsning i boken Där vassen viker av Linda Edgarssen. Bara läst cirka femtio sidor men gillar stämningen, berättelsen. Om torpardottern Hilda som kommer till sin faster för att hjälpa till på hennes gård. Ser fram emot fortsättningen, som ska utvecklas till en kärlekshistoria som utspelas under sent 1800-tal.

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: