Dags att reka.

(null)

Tog mig en promenad efter gympass. Liksom för fint för att låta bli. En sådan tur att jag gjorde det, och valde den väg jag gjorde! Träffade kollegor från avdelningen, som jag stod och pratade med en bra stund. Gav extra energi på den något kyliga runda jag gav mig ut på.

Men oj, så vackert det är i Linnéparken! Helt klart en vacker plats för fotografering, både en vanlig måndag och också vid bröllopsfoto. Dags att reka nu under maj, var det bäst ska ske. Finns många vackra platser, men i mitt huvud har jag framför allt tre jag ska kolla in lite extra.

(null)

De som planerar och planterar i vår stad är galet duktiga! Alltid fint i rondeller, på gator och torg och som här - i parken vid vår Domkyrka. 

(null)

Kändes bra att jobba idag, som att jag var välladdad efter extra ledig dag i helgen. 
Skönt när en känner efter och vet vad kropp och knopp behöver. Att en inte bara kör på då utan tillåter vila, och att ta för sig av dagarna i den takt som funkar. 

Dagen började lite kaotiskt men det blev bra sedan, fick mycket gjort i lagom tempo.

(null)

Gjorde en väldigt god grönsakssoppa ikväll som jag nu avnjutit med en klick creme fraiche. Gillar soppa, och variationsmöjligheterna. Bra middag som inte gör en sprängmätt.

Ska påbörja ny bok som jag fick av mina kära föräldrar häromdagen, spontant efter att mor min läst om debutromanen av Linda Edgarsson. 

Kram och godkväll!

Joey ❤️

Kommentera här: