Utrymme för ens egna tankar.

(null)

Har försökt ha fullt fokus idag, planerat, ringt och kallat många patienter. Det är så tillfredställande, och jag hoppas att det håller nu….! 

Idag skulle politikerna ta beslut om nytt sjukhus eller inte. Jag hoppas innerligt att det togs beslut om att skjuta det på framtiden. När det är mer utrett, när alla stenar vänts på, när nya uträkningar gjorts. Och när det finns en klar plan på hur personalförsörjningen ska säkras, som är det absolut viktigaste.
Må klokhet och förnuft råda!!

(null)

Efter snurret idag var promenad med yngste bonussonen väldigt skönt. Att ta in solen, den höga luften, samtalet. Väldigt välgörande.
Körde ett litet träningspass efteråt.
Funderar på att gå till gymmet igen kanske. Tycker samtidigt att det är ganska skönt att träna för mig själv. Gillar ensamheten i träningen, att kunna göra precis det jag vill utan att köa eller vänta in. 
Kanske funderar jag lite till.

(null)

Tittar på Gud som haver barnen kär, på SVT play. Om barn som vuxit upp i olika religiösa samfund som tagit skada av det. 
En intressant serie, som inte gör mig förvånad men likväl beklämd och ledsen. Religion kan verkligen ställa till det, och kväva människor. 
Att var och en blir salig på sin egen tro, det är ett rätt fint, fritt sätt att tänka.  Det ger helt enkelt utrymme för ens egna tankar. 

(null)

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: