Det ger hopp!

(null)

Tänkt så länge på att sätta upp gullrankan runt fönstret. Nu, äntligen, tog jag tag i det och blev väldigt nöjd. Det ramar in fint och blir lite mer livfullt.

Just nu känns allt sånt tämligen ytligt. 
I en tid av oro för läget i Europa, så känns allt ganska futtigt. Samtidigt så behöver en normalitet, försöka göra sköna, trevliga saker för att hålla ihop. Har svårt att hitta balansen, att inte helt gå upp i det. 
Förmodligen därför jag varit så otroligt trött några dagar. Så trött att det känts som att jag blir sjuk. Jobbade hemma idag, vilket var skönt. Det har varit mycket att göra men det blir inte så stimmigt med alla kringgrejer. Kändes som ett bra val idag.

(null)

Idag lade Flexbuss ut en fin satsning, där de erbjöd sig att ta emot hygienartiklar, filtar och vatten. På lunchen gick jag och shoppade och åkte sen iväg med en igentejpad låda som jag hoppas gör nytta för dem som tår ta del av den. Otroligt fint initiativ, det finns så många bra människor därute! Det gör mig glad, och ger mig hopp!

(null)

Ska nu sjunka ner i soffan, i värmen av ljuvlig yllefilt, och titta på The Gilded age på HBOmax. Lite flärd, drama i form av relationer i komplicerat klassamhälle, vackra kläder och snorkiga damer. 
En verklighetsflykt sannerligen.

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: