Kanske får va så…?

(null)

Veckorna går fort, redan fredag igen!
Halvdag, svettigt pass på gymmet som var otroligt skönt. Stel i bäckenet efter men så ljuvligt skönt när värsta ilskna smärtorna släpper…! Från igår så vände det och det är bara att njuta av att det känns betydligt mindre för ett tag. 
Gick bra att träna. 
Var och gjorde matinköp på närbutiken, så skönt med nära och litet. De har det en behöver och fort går det. 

(null)

Såg sista avsnitten på Virgin River, som bäddar för en femte säsong, liksom skönt att få hänga med dem ett tag till.
Läste lite. Haft dålig ro att läsa ett par veckor fastän boken är riktigt bra. Vet inte varför men är splittrad och fipplig i skallen. 
Har fetaste tegelstenarna efter Shuggie Bain, då blir det Svärdet och spiran som jag lånat. Sådana fetingar som en riskerar spräckt näsa om en läser dem och somnar.
Kanske kommer en period med mer stilla huvud och ro. Vem vet.

Har varit på Urban Smak med kollektivgrannarna ikväll, så väldigt gott och trevligt. Riktigt bra mat, bra service och mysigt att sitta på bakgården. Bonusdottern Fanny kom också förbi en sväng, kul att snacka lite. 

(null)

(null)

Goda räkor och fläsksida…fint!

(null)

Är lite uppe i varv efter ännu en espresso martini och lite rödtjut, samtal, skratt och lite kärleksfullt gnabb grannar emellan. Trivs verkligen i kollektivets sällskap, där en kan vara som en är. Med alla kantiga, och ibland tjurskalliga (eller envisa?) sidor. Känner mig ibland ohyggligt oskön. Ibland så är jag väldigt envis och vägrar saker jag inte gillar - är helt medveten om det.  Och det kanske får vara så så länge det inte skadar någon annan…? 

Jag är nog inte så enkel alla gånger, med mina oslipade sidor. Har världens bästa man som tar mig för den jag är, respekterar och har överseende och som väljer att se det andra. För det finns ju fler sidor, jag liksom alla människor har ju många lager. Flera perspektiv som också varierar från tid till annan. Erfarenheter formar oss och gör något med oss - på gott och på ont.
Ganska ofta slipar det av lite taggar men det kan också göra oss lite snäva i andra avseenden. 
Vänner, familj som är en nära, de vet och finns och älskar oavsett. Det är verkligt stort.
Tack för det❤️

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: