För att ladda upp.

(null)

Så är vi hemma i Småland igen, efter helgen som gick så fort. Härliga dagar med familjehäng, god mat, sightseeing, samtal mellan högt och lågt.

(null)

Kan verkligen rekommendera NOFO hotell, som ligger nära Medborgarplatsen på Södermalm. Mysigt hotell i kulturmärkt hus, med härliga färger, vackra mattor, trevlig personal och god frukost. 

(null)

En utefika i sköna september vid en närbutik på Adelsö igår. 

(null)

Och så denna knäppgök Edith som föll för Patrik och som testade gränserna hela tiden. 
Tacksam att vi får sådana här dagar ihop, tillsammans med mamma och pappa. Så skönt att kunna gå runt, upptäcka nya saker, känna livet i oss. 

(null)

En av de bästa ställena på hotellet var den breda fönstersmygen. Det är något speciellt att sitta där och titta ut, i det här fallet över Katarina kyrkogård. Väldigt rogivande.

Packade upp direkt när vi kom hem, både mannen och jag, lade i en tvätt och tömde diskmaskinen. Konstaterade trött att något hänt och att den läckt ut vatten, så det blev kontakt med VVS-montör…hoppas på fix i början av veckan.
Bytte om till träningskläder och körde ett styrkepass och en långpromenad i ljuvligt sensommarväder, innan nästa tvätt och så middag.

Nu blir det snart sängen, för att ladda upp inför ny arbetsvecka. 

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: