Ingen nytändning.

(null)

Vaknade vid sju idag, av mig själv. 
Talade lite förnuftigt till mig att jag skulle slumra lite till, så då gjorde jag det. Vid åtta steg jag upp, redo för första semesterdagen!
Har inte varit på maxi på 1 år utan näthandlat, och bara köpt tilläggsvaror i våra närbutiker. Måste säga att så trevligt som jag mindes det, var det inte. Att beställa det jag vill ha för att sedan bara lyfta i kassarna och packa upp - det är rätt finurligt!
Ingen nytändning, alltså.

(null)

Var nere på koll av ögonen efter några dagars test med multifokala, eller progressiva, linser. Tycker att det kändes fiffigt, att nästan uteslutande se så pass okej att jag inte behöver ha läsglasögon ständigt till hands. Skulle behövt en halv grad till på lässtyrkan med då blir det på bekostnad av att inte se så bra på långt håll. Mindre fiffigt. Så jag kör så här ett tag.

(null)

Var på Skogslyckans kyrkogård igår, i slutet av promenaden. Så otroligt vackert med azeleor och rododendron som blommade. En väldigt välskött och fin kyrkogård. Stannade till, pratade lite med farmor Maja och farfar Tage samt med Gun i minneslunden. 
Tycker att det känns konstigt med minneslund, inte lika självklart på något sätt. Insett att jag gillar att rikta tankarna till något mer fysiskt påtagligt. 

(null)

(null)

(null)

I väntan på att färskpotatisen ska bli klar blir det lite läsning. Firar in semestern med sill och potatis! 
I eftermiddag blir det en kaffe på stan med vännen Lotta. Hur bra som helst!

(null)

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: