En stilla dag med uppladdning.

(null)

Idag har jag haft en egendag hemma. Sambon och lillbonus Felicia har varit iväg, och gett Tusse sin plats för den sista vilan och sedan varit på Ikea. När vi åker t stugan ska jag pryda graven med en sten som ska vara färgglad och målad med tassar. Det har vi bestämt, lillbonus och jag.

Jag började dagen med rejält träningspass och efter det en långpromenad i vår fina stad. Fortfarande blommar det överallt, och det ger vila för ögonen. 

(null)

Har strukit, sagt hej till mor och far, och haft bonussvärdotter på besök i dörren. Och så har jag suttit här, på min älskade balkong och läst. Åt lunchen här, och eftermiddagskaffet intogs också här. 
En stilla dag med uppladdning inför jobbstart imorgon. Det känns bra. Samlat ihop presentationskort och e-tjänstekort, så att allt är klart för start. Det kan bli en tuff första vecka, när det gäller omställningen av nattvilan och revelj men det går ju alltid. 
Är så nöjd med fina veckor.

(null)

Allium blommar inte med sin lila prakt men de är minst lika coola så här, tycker jag.
I lavendeln surrar humlorna och gräset är fortfarande grönt. Hoppas på sköna kvällar ett bra tag till, det gör livet lättare innan hösten kommer.

(null)

Ser småsur ut med kisande blick, men är nöjd. 
Tacksam att ha landet-landet, att ha vänner på olika håll i vårt vackra land som vi kunnat hälsa på, och dessutom vår alldeles egna superbra trädgård. Där är som gjort för att umgås, och det ligger där lite skymt. Så bra så!

Hoppas ni att min närmsta kollega och även de andra som nu går på semester, får möjlighet till lika mycket vila och njutning. 
Det är ju härligt när en efter sina veckor känner sig nöjd och lite sugen på jobb igen!

Kram ❤️ Johanna

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Det är halva sommaren kvar minst

Svar: Sant. Härligt! 🌸
Johanna Roth

Kommentera här: