Själen fick i alla fall sitt.

(null)

För att få ro i själen igår blev det både träningspass på gymmet och promenad. 
Kände mig låg och tungandad och behövde liksom luft. Energi. Ro. Gick en längre runda och hamnade hemåt här, i gamla Bromans hage som de kallade den - de gamla på dåvarande ålderdomshemmet som låg där. 
På sommardagar drog vi ut bord och stolar, gamlingar med rullstolar och rollatorer för att kunna njuta i skuggan under ekarna. Dricka kaffe och sjunga gamla sånger, prata om svunna tider. 

Lutade mig mot ett av träden och stod där en stund. Samlade ihop mig. Välgörande liten stund. Liksom att gå till farmors och farfars grav och tänka och tacka. 
Andningen blev inte precis bättre men själen fick i alla fall sitt.

(null)

En hektisk dag idag. Det är verkligen otroligt mycket mest hela tiden men det är som det är, och en får göra det bästa av det. Trivs ändå med mitt jobb, får prata med väldigt många fina människor där de allra flesta är gulliga och trevliga trots inte alltid så roliga besked. Har bra kollegor, roliga och tämligen utmanande arbetsuppgifter. 

Åkte direkt efter jobbet till bolaget och Ica för inköp, både med tanke på morgondagens vinlotteri och så klart på grund av lite påfyllning av lite av varje. Det var väldigt lite folk i butikerna. Funderar på om människor håller sig borta medvetet eller om det var en slump? Märkligt kändes det i alla fall. Hoppas att corona snart är över, så att allt kan återgå till det normala. 

Nu Husdrömmar. 
Lite av en favorit!

Kram ❤️ Johanna

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Roligt program, hur olika budgetar och projekt kan bli bra på olika sätt. Säkert har du rätt om butikerna.

Svar: Verkligen! Ja kanske är det så. Lite spöklikt. /Johanna
Johanna Roth

Kommentera här: