Den där unga Pippiskan.

(null)

Ligger en liten stund, här på sittbänken i köket. Väntar på att laxen med fetaost, - creme fraiche och kräftstjärtarna ska bli så klar att pastan ska i vattnet. Mellan jobb så att säga. Ska bli så gott! 
Länge sen jag köpte lax. Gör det när jag hittar svensk, då jag läst om norskodlad lax som inte gav mig vidare aptit. Kanske är det lika illa på de svenska laxodlingarna?  Ska njuta kvällens mat med färsk tagliatelle och ärtor (passar på när sambon har GT-kväll då han ogillar ärtor).

(null)

Igår lyckades jag med konststycket att hälla ut en tredjedel chokladmilkshake på min citronduk och mellan dyna och skruvar på ena stolen....det känns som en liter när en torkar...!
Duken fick åka i tvätten och då tog dottern tillfället i akt att ge mig sina tips om färgkombinationer. Tänkte först att shit, jag byter innan kvällen men nej då. Tycker det lite flummiga är rätt skönt. Det har ju blivit lite mer Pippi i mitt liv, trots mina smått tvångsmässiga ordningsregler. Det är bra att släppa lös henne, den där unga pippiskan!

Kram ❤️ Johanna

Kommentera här: