Längtan. Och att dela med oss.

(null)

(null)

Domkyrkan igår kväll. Studentbal för äldsta bonusdottern och hennes sambo.
Onekligen en kul förändring när vi annars ser henne i stallkläder eller VVS-mundering och så kommer hon som balens drottning! Otroligt fina, härligt att få se. 

Tänker på hennes farfar, hans mål var liksom att få vara med till hennes student. Det blev inte så. Jag hoppas du såg henne igår, käre svärfar. Och att du gladdes. Att du är med på ditt sätt. 
(null)

(null)
Och mitt i bal, i glädjen och lyckan att få vara med så kommer saknaden efter min egen älskelse. Längtan efter att gå runt någonstans i vackert land, prata om livets finurligheter och klurigheter, om relationer och utveckling. Få pussa mjuk tinning, hålla om. Älskar så. Längtar så.
(null)

Igår kändes det som att det vände lite.
Är fortfarande andfådd, och trött men har fått sova två nätter i rad utan hosta....förstår ni hur underbart det är!? Så otroligt, faktiskt.

Gick en sväng igår kväll efter balfoto och käk. Karlahöjden. Backen upp och ner, plus dit och hem. Inte fort alls, men jag gick hela tiden. 
Utmaningen nu är att öka lite i taget, både antal ggr och hastighet. För att återfå kondition och kraft. Känner att vänster lunga liksom tar emot lite vid djupandning men det gör inte ont. Lite i taget ska det bli bättre!
(null)
Fick vackra blommor igår, lite oväntat men roligt. Så fantastiskt vackra, med ljuva färger! Fick höra en del av intressant historia, om annan kultur, resan hit och komplicerade familjeförhållanden. Det finns rätt många maskrosbarn där ute!
(null)
Mor och far gav mig en liten nationaldagsblomma, med Marguerite o svenska flaggan. Så fint!

Nationaldagen till ära.
Vad passar bättre än Maxida Märak och Sofia Jannok, samiska jäkligt bra musiker med bakgrund som är stark, texter som etsar sig fast. Ger någon slags urkraft. 
Blir lite Malena Ernman också om en stund.
Och Sarah Dawn Finer. Som fångar goda känslor. Kärlek och omfamning av oss alla som bor här, i vårt land.
Det kan vi dela med oss av.

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: