Hästhoppning & ny spellista.

(null)
Lite framåt går det, ett ögonblick i sänder.
Känner mig piggare i kroppen men med vila som utgångsläge liksom. Gått fram och tillbaka till närbutiken så det är inga längre sträckor men dock. 
Idag har jag ingen röst. 
Varit hes hela tiden, antagligen har jag hostat stämbanden knottriga och nu är det rösttappet säkert en biverkan på alla inhalationer. Shit happens. Den kommer väl tillbaka endera dagen!
(null)

Igår tyckte katten att uteliv var rätt skönt. Efter lite upptäcktsfärd och hunduppfostran (hunden Cava var lite för närgången enligt Kung Tusse) så lade han sig mellan benen på mig i skuggan och sov. Idag stod han i dörren, tvekande, och gick tillbaka in...lätt knasig katt!
(null)

Framåt kvällen tog mannen och jag en utflykt då stora bonusdottern hade hästhopptävling på agendan. Utomhus för en gång skull, och så nära - kul att se! Hon fick pris också och var hur nöjd som helst! Och hon var så fin tillsammans med sin vackra Imagine Bobby Brown. Imponerad över att det var så fint ordnat med servering, speaker, musik och massa fina pållar att titta på.
(null)

Lyssnar idag på min nygjorda spellista på Spotify. Svenskt & bra heter den. Med många av våra mest fantastiskt kompetenta musiker, enligt mitt sätt att se. Följ vettja! 
Ordnade Spotify familj igår så att herrn i familjen nördade ner sig totalt i sin favoritmusik. Jag kanske får konkurrens om lyssnandet i bose-systemet nu, gud hjälpe:-)

Sitter åter under sedumtaket och vilar.
Intagit frukost på balkongen, så länge solen är behaglig. Ska ta en promenad framåt dagen, för att försöka få tillbaka en muskel eller två.

Kramar i solen!
Johanna ❤️

Kommentera här: