En stöttande hand.

(null)

Åter vill jag bara säga....WOW! Vilka vänner, vilken familj som finns omkring mig. Jag är så otroligt tacksam för era meddelande, samtal, besök, för gåvor, mat, kaffe...er kärlek och er vänskap är liksom det som gör livet. Tack❤️!!

Haft en dålig natt med mycket hosta från avgrunden där det känns som att luftstrupen är svullen dessutom. Tungt. Legat i min fantastiska säng som i en vilofåtölj med ännu lite högre under huvudet - tack och lov för denna manick! Och tack och lov kom mannen tillbaka igår. Så väldigt skönt att få ligga på hans bröst igen. Känna lugnet. Bli omfamnad.

Inväntar odlingssvar. Samtal från lungmedicin. Tredje veckans sjukskrivning börjar idag...och det går ju inte precis framåt. Finns det nåt ess i rockärmen? 
Jag vet inte. Vet bara att jag inte känner igen mig själv och min kropp, att den behöver ytterligare hjälp för att läka. Och jag hoppas på ett litet mirakel.
(null)

Tänker att allt är relativt. 
Det finns alltid någon som har det värre, där livet gungar ännu mer. 
Mitt i en glädjens tid med student och framtidshopp och härliga planer så möts en av tunga besked som släcker ljuset. 
Där hoppet dalat skoningslöst. 
Mitt i livet sker det, det vi är så oförberedda på  fastän vetskapen om, finns hela tiden. Att tids nog kommer det. Det undgår ingen. 
När det väl är dags, så vill vi inget hellre än att få lite mer tid. Kramas lite mer. Prata, dricka den där andra koppen kaffe i lugn och ro. Ta vara på. 

Det går inte att förbereda sig. 
Som ett slag mot bröstet som slår ut allt annat med en råhet som inte kan beskrivas. 
Fysisk smärta, som tar över allt. 
Önskar att jag kunde göra nåt, mer än att finnas. Skulle vilja lyfta smärtan, sorgen men vet att den som är i den måste igenom. 
Måste gå, känna, sörja, gråta och vara på botten innan ljuset visar sig igen. 
För på nåt sätt kommer det tillbaka.
Hoppet, tron på ljus och liv men det måste få ta tid.

Men en stöttande hand på vägen, en varm kram - ja, det betyder något ändå. På något sätt.

Kramar och tankar.
❤️

Kommentera här: