Lätt störd? Ja visst.

 
 
 
Sovmorgon var lika skönt som alltid!
Lördagar är lite heliga, 05:30 vill jag inte höra några ljud som skulle råka väcka mig...behöver det så väl. Lite ligga-kvar-o-mysa-tid är också skönt innan dusch, frukost och idag matfix till kvällens trevligheter.
 
Fixat det mesta för att sen hälla upp i glas, sätta in i ugn och färdigställa. Kul fix med Rebecka Törnqvist som sällskap på Spotify idag. Så jäkla bra! Tappat bort henne ett tag men fann henne igen:-). 
 
Gillar att ha med farmor Maja i dukningen, och farfar Tage: ljusstakar och förrättsglas från Elme glasbruk, moccakoppar som farmor målat....det blir mer kärlek i dukningen på så sätt. För mig väldigt värdefullt och varmt. Och så fortfarande det här turkosa behovet. Jag behöver turkost, får frid av det, och gillar det för en fräsch känsla. Lätt störd? Ja visst!
 
Fick gott besök av kära AK en stund, som målar-pausar och behövde påfyllning. Och nu undrar jag just...hur ska jag stå ut utan våra helgfikor framöver?! Det är liksom tradition, även om det inte sker varje helg så fyller den på mig varje gång. Kära samtal. Önskar dig all lycka till och kärlek, klokhet och lugn framöver❤️
Det är en modig kvinna, denna vän. 
 
Nu en stunds läsning innan slutfix med mat och mig själv. Snart lite pep-ventil och inhalationer för uppladdning....det blir nog bra.
 
Kram och god lördag❤️
Joey

Kommentera här: