Nya kläder och Unga Astrid.

(null)
När det var dags för inskrivningsmottagning idag så fick även jag ta på nya jobbkläderna. Mycket fina tycker jag, och betydligt mjukare och skönare än de gamla!
Mycket diskussioner om färgen, men jag gillar den. Att den lyser upp som en blå himmel.
(null)
I morse lyssnade jag flera gånger på Krusbärskvartetten (som vid tillfället var kvintett) när de körde Astrid Lindgren-medley...älskar det! De bästa Georg Riedel-sångerna enligt mig: Fattig bonddräng, Flickan sa och När mamma var liten....
Mycket fina minnen när jag sjöng dessa för, och med, min älskade unge. Så härligt att hon och hennes band valde dessa som tävlingsbidrag! Är det någon som ska till Umeå jazzfestival så får ni höra detta medley och många fler låtar!

Blev tagen av filmen Unga Astrid igår.
Stark film, om denna unga fantastiska tjej som redan som liten hade fullt med sprattel inombords som liksom måste få utlopp.
Som en för-Pippi-gestalt full med liv och lust och lite revoltkänsla. Som drabbades hårt av tidens fördömanden men som inte gav upp.
Riktigt bra skådespelare, fina miljöer. 
Rekommenderar den varmt!
(null)
Ni ser va...?
Så galet vackert ute!
På min väg från jobbet kan jag insupa dessa färger, hur bra som helst.

Nu är mannen hemma igen.
Skönt att ha honom hemma, kunna sträcka sig efter honom i mörka natten och ligga nära en stund. 
Gott att sitta och prata vid middagen.
Bara vara. Han är bra han!
(null)

Nu blir det en stunds häng här i fåtöljen innan tidigt läggdags. Har varit väldigt trött hela dagen, av okänd anledning, så ska lyssna på kroppen. Vila och återhämta mig till nästa dag.

Kram ❤️ Joey

Kommentera här: