Fredagsfunderingar efter sol.

(null)
Fortfarande mätt när jag vaknade idag, efter den myckna maten på Longhorn igår. 
Knäckebröd och kaffe var fint ändå, till dagens DN och Smp. Gillar den stunden, vid köksön med kaffet och tidning. En liten stilla stund innan dagen drar igång.
(null)
Mina kosttillskott intas med frukosten varje dag, tänker att de nog gör lite nytta i min lekamen. Hoppas att de ska göra så att vallningarna minskar förutom benkramperna.
Vet inte om ni såg på Tv igår - den nya serien på två delar om Klimakteriet? 
Gillar att det händer lite på den fronten, att det pratas om kvinnor och kvinnors hälsa, om klimakteriet och hur det kan upplevas. Att det är dags att det talas om, att de som vill ska få hjälp för de symtom en har. 
Hade det varit män som haft alla konstiga symtom och märkligheter på grund av hormonförändringar så hade nog forskningen varit mer framskridande tror jag. De hade inte nöjt sig med mindre, de hade nog skrikit högre och inte så tålmodigt stått ut. Tror jag. Men jag kan ha fel.
Hur som helst- härligt att SVT snackar om det på bästa sändningstid!
(null)
Körde ett gott pass på gymmet efter utbildningsdagen. Skönt! Känner mig förkyld, segare igen nu när jag bara har ordinarie mediciner kvar. Rösten är skum, sångrösten lyser definitivt med sin frånvaro och bihålorna är tjocka. Men jag har ändå styrka och lust att träna - tacksam för det.
(null)
Efter dusch så var det så ljuvligt att sätta sig på balkongen i solen, med en kaffe och bok.
Musik i högtalarna, min jazz-lista med idel sköningar som Rigmor Gustafsson, Svante Thuresson, Monica Zetterlund, Judi Jackson....
(null)
Fortfarande blommar pelargonerna! Inte så snygga längre men ändå. De får vara där ett tag till, innan ljungen får inhandlas.
(null)
Lite kvällsmys. Pepparkaka och ädelost...shit vad gott det är!

Go fredagskväll!
❤️
Johanna 

Kommentera här: