Självmedvetenhet, ändrad strategi och broccolisoppa.

(null)
Precis lyssnat på Filosofiska rummet, om självmedvetenhet. 
Att endast i samvaro med andra kan vi lära känna oss själva. Utifrån umgänge, diskussioner och sociala situationer vet vi hur vi är, hur vi reagerar och agerar. Inte genom meditation eller yoga, menar forskarna.
Lite intressant i en tid  då väldigt många tycks se resan in i sig själv som den enda vägen att finna sig själv. 
De menade att det självklart kan vara bra på andra sätt att meditera eller så, men inte för att finna sig själv. Lyssna och reflektera vettja! 

Igår kväll socialiserade jag med tre andra damer. Drack bubbel i bubblet och njöt av mat och dessert och fina samtal. Så värdefullt, särskilt när det blir samtal där öppenheten och ärligheten är själva ledordet. Så gott att ha det klimatet, fastän det borde vara givet med nära vänner tänker jag.
(null)
Efter sovmorgon så gick jag till stan för en kaffe med min kära mor och far, uthämtning av medicin och lunch. Så mysigt!!
(null)
Så vackert vid sjön sent i eftermiddag, precis utanför gymmet. Tog ett träningspass där, på gymmet.
Ändrade strategi utifrån bentäthetsmätnings-resultaten (vilket ord!) för att öka belastningen på skelettet. Istället för crosstrainer som nog är bra för lungs och kondition men mindre belastande, så körde jag 25 minuter intervall och backar på löpbandet - kändes jäkligt bra och svettigt:-)
Körde andra maskiner också såklart och situps på pilatesboll som känns vänligare för ryggen.

Imorgon får det bli en promenad runt sjön, då jag må, ti får ta det väldigt lugnt. Tänker att lite såsiga promenader kan vara ok sen...måste ju röra på mig lite lagom!
(null)

(null)
Har broccolisoppa över från igår. Gjorde den med broccoli, potatis, chili, buljong, grädde o kokosmjölk, räkost och västerbottenost samt kräftstjärtar. Serverade med extra kräftstjärtar och rostade pumpafrön och PM:s goda levainbröd. Inte dumt alls!
Får bli middagen om en stund.

Bok, golfboll och vila är planen för kvällen nu.
Blir fint det!

Kram till er❤️
/Joey

Kommentera här: