Glädje över djupare andning.


(null)
(null)
Det blev en fin kväll i studenttältet, med god mat och trevliga människor, en glad och nöjd Fanny som öppnade presenter och log lika brett för allt hon fick. Härligt att få vara med om, och jag orkade faktiskt hålla ut en stund!
(null)

(null)
Lavendeln börjar blomma, äntligen!
Älskar den. 
(null)
Fortsatt sketaont i halsen av jäkelvirus-skit....MEN. Idag är det inget brett band som någon knutit hårt över mina lungor. Det är första gången på tre veckor som jag känner att ingen sitter på min bröstkorg för att förhindra normal andning, och det mina vänner....det är outsägligt skönt. 
Hes är jag, svamp har jag men ändå...
Hostan har ändrat karaktär till min mer normala sådan, och jag känner mig inte obstruktiv (tilltäppt andning). Nu må det vända!!!! Tack & lov!!!
(null)

Tog inte vanliga Coop nära-turen utan faktiskt till maxi idag. Största utflykten på egen hand dessa veckor. Handlat lite mat men mest rosa saker...i behov av rosa helt enkelt. Nya muggar till stugan, och så dukar och handdukar hit till ordinarie hemmet. Tror rosa är bra för själen.
Började älska den färgen när jag mötte pärlan. Innan dess hade jag aldrig rosa. 
Så kan det gå!
(null)

(null)

Älskar lilla kunskapsäpplet. En fin gåva från fina människor som minne.
(null)

Fick vackra blommor av bästa kollegorna igår!

Nu blir det vila.
Slängt in handdukarna i tvätten o muggarna i disken. Maten inplockad och hall, kök o matrum dammsugat (dammsuger dagligen pga katthåren nu...). 
Bok. En morot. Honungsvatten.
Och glädje över lugnare läge, och djupare andning.

Kramar ❤️ Johanna


Kommentera här: