Måndagsexemplar & juleljus.

(null)
Att inta frukost i tyst hus, med ett tänt ljus ger bra känsla för dagen.
Kan inte säga att jag direkt gillar tidiga morgnar men att ändå gå upp när ingen annan är vaken är rätt fint. Min lilla stund på dagen, med kaffe och tidning.
(null)
Hungern var inte precis påtaglig idag efter julbord på Teleborgs slott igår! Den miljön är verkligen ljuvlig och maten och sällskapet likaså. 
(null)
Juleljusen fortsatte när jag kom hem.
Trädgården pyntad och fin! Lyser upp i mörkret onekligen! Det gillar jag.
(null)

(null)
Redo för att möta kylan och mörkret med kepa och reflexer. Två påkörningar i stan igår kväll får mig att fundera över reflexanvändandet. Kan rekommendera akademibokhandeln som har många fina reflexer, både "flärp-på-arm-och-ben-reflexer" men också hängande.

Fick igår besked om min magnetröntgen på ryggen. Det visade mycket riktigt artros på två nivåer i ländryggen. Kraftig artros som uppkommer av okänd anledning. Syntes ingen missbildning så kanske bara taskigt arv...vem vet? Nu vet jag i alla fall vad allt knakande beror på och att det är muskelsmärtor som sätter in när de försöker kompensera för svagheten. Träning och massage är liksom det jag kan fortsätta göra, får prioritera att unn mig massage framöver!

Alla har vi våra svaga punkter.
Min kropp verkar vara ett riktigt måndagsexemplar med klenlungs, artros lite överallt och diverse annat. Men. Jag mår bättre. Håller mig på 5 inhalationer per dag, cortisonspray i nosen och det är det minsta på länge! Det är bara att acceptera läget och att träna, ta hand om mig själv på bästa sätt. Det är denna kropp jag fått, så det är bara att leva med den:-)

Stor kram
Joey ❤️

Kommentera här: