En fin tradition och nobelbankett.

(null)
I morse firade jag andra advent.
Smärtan fanns kvar men betydligt mindre än i lördags och söndags. Hanterbar med heat lotion och alvedon, så det fick bli lugn frulle innan jobb. Skönt! 
(null)
Fått svar på ett par odlingar och INGEN växt av bakterier!!! Så jäkla skönt! Vill inte ha antibiotika på många år efter alla rundor detta år...
Den vidriga smärtan var förmodligen då alltså muskelsmärtor. Skumt, men tänker att kanske är klimakteriet en bov även i det dramat. Verkar lättare att få muskel- och ledvärk och det mesta av konstigheter i dess spår, så varför inte muskelkramp...hemskt. Men skönt att det inte var nåt allvarligt.
(null)
Efter jobbet var jag med min älskade papps på stan som traditionen bjuder före jul. En fika på Askelyckan och lite shopping blev det, innan jag gick med honom hem en liten sväng. 
En fin eftermiddag. En fin tradition. En fin pappa. Som jag värdesätter högt.

Inköpte GW - vin idag. Snygg flaska, hoppas innehållet smakar snyggt också:-)
(null)
Snyggosar ju!

(null)
Mannen var hos äldsta dottern igår, på lussefika. Jag var för seg, för påverkad av ont så jag stannade hemma. Tusse gosade in sig hos gamla husse, så mysigt. 

Nu lite Nobel-bankett. 
Tänker på farmor Maja som varje år bjöd på middag med klädkod långklänning, så rolig grej! Skulle så gärna velat höra hennes utrop då hon fick veta att barnbarnsbarnet skulle spela på efterfesten...jag hoppas du hör och ser henne farmor! Jisses, vad du skulle le och njuta, förmodligen också gråta en skvätt.
(null)
En bild på farmor och mig när jag tog min sjuksköterskeexamen för 20 år sen snart, jan -99. Lite lulliga och fnissiga efter lång dag.
(null)

Älskade unge!
Njut din natt i Nobels spår, sjung för livet och lek med rösten! Var du. Vackra, bästaste du.

❤️
Joey

Kommentera här: