Förhoppning om att vara ljusladdad.

(null)
Tänkte häromkvällen att jag nu verkligen ska försöka möta mörkret med ljus.
Få njuta av tända ljus, filt-, the- och bokmys. Av ron det sägs ge.
Av musik.
Jag har förvisso inte tankat så mycket sommarenergi detta år men det har ju varit vackert, och dagarna har ändå kunnat tillbringas ute under vårt fina sedumtak. 
Så jag tänker att jag ändå kunde vara lite sol- och ljusladdad och mindre känslig för växlingen. Jag går in med den förhoppningen så kanske det blir riktigt bra, det här med höst.
Jag ska ge det en ärlig chans.
(null)
På IKEA blev vi omslagspersoner, mannen och jag...eller nja. På lite kul kunde vi slå oss ner och bli fotade på detta sätt. Fånigt men kul. Sen att jag ser högfärdig ut, ja, det är en annan sak. Det skulle nog inte lockat köpare:-)!

(null)
Ett par bilder till från museet. Ett excellent städskåp med perfekt ordning...såååå ser inte mitt städskåp ut. Å andra sidan har jag inte ett så smart städskåp. I första lägenheten hade jag det, i köket av alla ställen. Men nä. Den minutiösa ordningen fanns nog inte där, trots det.
(null)
Vår fina herr katt har det bra med sin kompis Sune. Får bilder lite då och då från stora bonusdottern som nu har honom. Känns som att han, den gamle, faktiskt fått ungdomen tillbaka. Busar och myser, har sällskap hela dagarna och mår väl av det. 
Skönt att se och höra mitt i saknaden.
(null)
Min älskade unge har blivit illförkyld och hängig. Handlat lite medikamenter på apoteket, även Kan Jang, för att se om det kan mildras en smula. 
Trist men skönt att hon är hemma här ändå.

Kram ❤️ Johanna 

Kommentera här: