Ett steg till god förändring.

 
 
Torsdagskvällen bedrevs i bakningens tecken här hemma. Lussebullar, sega chokladrutor och muffins som ska anta formen av någon slags cupcakes med citronfrosting till söndagskalaset.
Halva mängden lussebullar ska gå till klassförsäljning men lite kan vi själva få njuta av således. 
 
Att baka kan va ganska skönt, när inställningen är på "bakning", musiken i bose-systemet funkar och lusten infinner sig...inte så tokigt! Knäppt att dra igång allt halv 6 efter jobbet men ändå mysigt! Min älskelse var väldigt inne i lussebullsfixandet vilket var ännu mysigare.
 
Har tagit beslut i dagarna om att vara i ro ett tag. Att stanna där jag är med jobb, men att också behålla förändring med ytterligare en fantastisk kollega som jobbar med studenterna. Andra beslut jag tagit är att efter nyår gå ner lite i tid. För att få egen tid, lugn vardagstid där annan lust kan komma. Det känns, för er, kanske som ett litet beslut men för mig kommer det att bli värdefullt. Ett steg till god förändring, är tanken. För att orka, vilja och ha lust. 
 
Haft en skön stund med Jeff Buckley (på Spotify alltså!) och Faktum, Smp, buffé och en god Rom. Ligger nu ner en liten, liten stund innan fix efter jobbfest. Sån lyx!!!
 
Kram och fin fredag ❤️
Joey

Kommentera här: